Kad bi vina mogla pričati...

Vinart Grand Tasting | Vinart

Kad bi vina mogla pričati...

Vinart Grand Tasting

Projekt Vinart Grand Tasting zauzima posebno mjesto u Vinartovu portfelju. Sva naša znanja, naše iskustvo, resurse i trud ulažemo u ovu manifestaciju s ciljem da napravimo amblematski Vinartov event koji će predvoditi domaću vinsku festivalsku scenu i konkurirati najjačima iz susjedstva. Vinart Grand Tasting kombinira prokušane i pouzdane recepte za organizaciju vinskih događaja s inovacijama kojima nastojimo pomaknuti granice kvalitete u promociji i prezentaciji kvalitetnih vinskih brandova. Veliki broj izlagača koji sudjeluju isključivo uz pozivnicu organizatora, a kvaliteta je jedini kriterij odabira.

Samom Vinart Grand Tastingu prethodi niz radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta Hrvatske i inozemstva. Različite teme, razni predavači i gosti i kušanje velikog broja izvrsnih domaćih i stranih vina.

Jedna je takva inovacija naša „Pop-Up Vinoteka“. U nastojanju da unaprijedimo kulturu vinske scene, Vinart Grand Tasting posjetiteljima omogućuje da na samom eventu nabave sva ona vina koja su im se posebno svidjela.