Kad bi vina mogla pričati...

Vino moga zavičaja | Vinart

Kad bi vina mogla pričati...

Vino moga zavičaja

Ne kaže se uzalud: U vinu je istina.

 Mi još kažemo - kvaliteta zaslužuje pažnju, a kvalitetna vina zaslužuju da se za njih zna. Iz tog razloga smo zajedno s Lidlom pokrenuli projekt afirmacije kvalitetnih domaćih vina i isticanja onih najkvalitetnijih, to jest onih s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Stoga, pozivamo sve domaće proizvođače vina da se prijave na natječaj Vino moga zavičaja koji će trajati od 18.02. do 01.04.2019., putem kojeg se odabire Lidlovo vino godine u trima kategorijama: crno, bijelo i rose. Pobjedničko vino je ono koje ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Natječaj provode stručnjaci Lidla i Vinarta zajedno, a pobjednička vina odabire komisija od pet stručnih i renomiranih osoba iz svijeta sommelierstva, enologije i vinskog novinarstva.

Vina godine, to jest pobjednici natječaja, će dobiti priliku predstavljanja svojih vina najširoj populaciji kroz plasman na police 96 Lidlovih trgovina širom Hrvatske, te veliku medijsku pažnju na televizijskim, novinskim i internetskim platformama.

Sve detalje Natječaja, uvjete sudjelovanja, kao i samo prijavnicu, možete pronaći na ovoj stranici, kao i na internetskoj stranici tvrtke Lidl Hrvatska, www.lidl.hr.

Prijavite svoje vino i dajte mu priliku da postane Lidlovo vino godine, jer jednom kada vino nastane, ono započinje potragu za svojim uživateljima…krenite i vi u potragu.

Živjeli!


Za sudjelovanje u natječaju ispunite pristupni obrazac i pošaljite na info@vinart.hr
Vino moga zavičaja - pristupni obrazac
 

Pravila i uvjeti sudjelovanja u natječaju