Kad bi vina mogla pričati...

Zürich: organizacija nastupa hrvatskih vinara | Vinart

Kad bi vina mogla pričati...

Zürich: organizacija nastupa hrvatskih vinara

Dug je put do potpune afirmacije Hrvatske kao vinske destinacije u svijetu, a ovakvi projekti koristan su alat i veliki korak prema širenju prepoznatljivosti hrvatskih vina i vinskih regija. Dugogodišnjim radom na međunarodnoj promociji hrvatskih vina, stvorili smo partnerske odnose s brojnim stranim vinskim autoritetima koji imaju utjecaj na lokalnu publiku. Kombinirajući naše poslovne kontakte sa znanjima o našim vinima i profesionalnošću u organizaciji vinskih promotivnih događanja, s lakoćom odrađujemo predstavljanja Hrvatske kao vinske destinacije u bilo kojoj državi. 

Predstavljanje hrvatskih vina u Zürichu održano je u suradnji s udrugom Grand Cro u sklopu projekta sufinanciranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Predstavljanje je organizirano za švicarske uvoznike, distributere, medijske predstavnike i ugostitelje u studenom 2018. godine, u suradnji s timom magazina Vinum, najutjecajnijeg vinskog magazina u Švicarskoj.